23 maart | Infodag

Zaterdag 23 maart 2019

Volgend schooljaar ga je naar het secundair onderwijs. Misschien heb je wel interesse in de boeiende wereld van onderzoek, ontwerp en techniek. Zie je een job als ingenieur, wetenschapper of technicus wel zitten, dan is HT²O op de Kempenlaan iets voor jou!

Afhankelijk van je talent en interesse biedt HT²O in het eerste leerjaar A twee opties. Je kan kiezen tussen STEM-wetenschappen of STEM- technieken.

Om je te helpen bij je studiekeuze nodigen wij jou en je ouders uit voor de infodag van zaterdag 23 maart tussen 9.30 uur en 13.00 uur in de Zandstraat 101. Om 10.30 uur kan een algemene uiteenzetting beluisteren van de directeurs en daarna individueel alle vragen stellen die jij of je ouders hebben.

Ook inschrijven is die dag mogelijk, tussen 9.30 uur en 13.00 uur. Het is handig voor ons als je even laat weten dat je komt via het inschrijvingsformulier HT²O.

Noteer ook alvast zondag 5 mei in je agenda. Tussen 11.00 en 17.00 uur staan de deuren van de school voor jou en talrijke andere bezoekers open! Ook dan kan je informatie krijgen of jezelf inschrijven.

Bedankt voor je interesse en we hopen dat je een goede studiekeuze maakt.

Met vriendelijke groeten

Frank Biesemans en Jan Roels, directeurs

PS: Er is parkeergelegenheid op de speelplaats

Previous

Comments are closed.
Verschenen in het nieuws INFO
Contact Info
  • HT²O Kempenlaan 36
  • 2300 Turnhout
  • +32 (0)14 41 69 51
  • info@ht2o.be